Alle collectiesRekening
Gebruikers toevoegen aan je account

Voeg teamleden toe of geef toegang aan andere serviceproviders (bijv. accountant, boekhouder, beheerder van VvE, etc.)

Thomas Vles | GoDutch avatar
Geschreven door Thomas Vles | GoDutch
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nieuwe gebruikers kunnen aan een rekening worden toegevoegd door de wettelijke vertegenwoordiger van het rekening of een ander rekening lid met toestemming om lidmaatschappen te beheren.

1. Ga naar Gebruikers.

2. Klik op + Nieuw, waardoor een pop-up verschijnt.

3. Voer de gegevens van het nieuwe gebruiker in.

ℹī¸ Om toegangsproblemen te voorkomen, moet je ervoor zorgen dat alle ingevoerde gegevens correct zijn en toebehoren aan de persoon die toegang heeft tot de rekening. De namen, geboortedatum, e-mail en telefoonnummer moeten overeenkomen.

4. Selecteer hun rechten.

In de volgende tabel staan de machtigingen voor gebruiker van de rekening, met uitleg over de acties die met elke machtiging mogelijk zijn binnen de rekening.

Toestemming

Gebruiker kan

Kan het account inzien

Bekijk de rekening en de details, waaronder hoofd- en virtuele IBAN's, begunstigden, betalingsmandaten, transactielijsten en transactiegegevens.

Kan begunstigden beheren

Begunstigden toevoegen aan of verwijderen van het account

Kan overschrijvingen initieren

Voer kaartbetalingen uit, initieer overschrijvingen, automatische incasso's en rekeningfinanciering.

Kan lidmaatschappen beheren

Gebruikers toevoegen, wijzigen en verwijderen.

Kan kaarten beheren

Hun eigen kaarten bekijken, toevoegen en bijwerken. Als ze ook de toestemming hebben om lidmaatschappen te beheren, kunnen ze kaarten beheren die gekoppeld zijn aan lidmaatschappen van andere rekenings.

⚠ī¸ Je kunt een ander gebruiker van de rekening geen rechten geven die je niet hebt.

5. Deel de link met de nieuwe gebruiker zodat hij of zij de identificatie kan doorlopen.

Als je hulp nodig hebt, dien dan een ondersteuningsverzoek in de app in of stuur een e-mail naar [email protected].

Let op, geef nooit iemand toegang die niet kent of waarvan je niet wilt dat zij jou gegevens in kunnen zien of transacties kunnen maken. GoDutch zal nooit vragen om iemand toe te voegen.