Alle collectiesPersoonlijk profiel
Je e-mailadres aanpassen

Stappen om je email adres te veranderen in app

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is van belang dat je e-mailadres altijd up-to-date is. Dus wanneer er iets verandert moet je dat zo snel mogelijk aanpassen in je account. Dit doe je gemakkelijk in de app of op de website van de betaalprovider. Wij leggen graag stap voor stap uit hoe dit in de praktijk gaat.

Dit zijn de stappen om je e-mailadres aan te passen in de app:

1. Ga naar Gebruikers.

2. Selecteer het account waarvan je het e-mailadres wilt aanpassen.

3. Selecteer het tabblad 'Details' en werk het e-mailadres bij in het gedeelte 'E-mail' en sla op.

Het nieuwe e-mailadres wordt automatisch opgeslagen, dus na de derde stap is geen verdere actie meer nodig. Lukt het niet? Laat het ons in-app weten of email [email protected].