Je fysieke kaart activeren

Als extra veiligheidsmaatregel moet je kaart geactiveerd worden voordat je hem kunt gebruiken voor online en contactloze betalingen

Thomas Vles | GoDutch avatar
Geschreven door Thomas Vles | GoDutch
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als extra veiligheidsmaatregel moet je kaart geactiveerd worden voordat je hem kunt gebruiken voor online en contactloze betalingen.

Je kunt je fysieke kaart op twee manieren activeren:

1. Voer de pincode van je kaart in wanneer je de eerste betaling doet bij een betaalautomaat.

2. Voer de identificatiecode van je kaart in de app in.

Je fysieke kaart activeren

Volg deze stappen om uw fysieke kaart te activeren via de app:

1. Log in op onze app via godutch.com.

2. Open het menu onderin de app en klik op Kaarten.

3. Selecteer het tabblad Fysieke kaart.

4. Klik op Activeren, waardoor een pop-up verschijnt.

5. Voer de Identifier in, een 10-cijferig nummer dat je op de achterkant van de kaart vindt, en klik vervolgens op Activeren.

6. Geef toestemming voor de activering van de kaart op je mobiele apparaat.

7. De fysieke kaart is geactiveerd. Je kunt nu je kaartnummers bekijken en je kaart blokkeren of deblokkeren indien nodig.

Als je problemen ondervindt bij het activeren van jouw kaart, dien dan een ondersteuningsverzoek in via de app of stuur een e-mail naar [email protected].