Kaartnummers en PIN bekijken

Zoek kaartnummer, vervaldatum, CVC en pincode op

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het beveiligen van je financiële gegevens is belangrijk. Voor online betalingen moet je mogelijk gevoelige informatie opgeven, zoals je kaartnummer, de vervaldatum en de Card Verification Code (CVC). Voor transacties bij verkooppunten waarbij je de fysieke kaart met chip gebruikt, heb je ook je persoonlijke identificatienummer (PIN) nodig.

Hieronder geven we de stappen die je moet volgen om je virtuele en fysieke kaartnummers veilig te bekijken in je app.

⚠️ Zorg ervoor dat je in een veilige privé omgeving bevindt, uit de buurt van nieuwsgierige ogen, voordat je jouw virtuele kaartgegevens weergeeft.

Virtuele kaarten

Volg de volgende stappen om de kaartgegevens van een virtuele kaart te bekijken:

1. Ga naar de pagina Kaarten.

2. Open de virtuele kaart die je nodig hebt.

3. Selecteer de optie Kaartnummers tonen.

⚠️ Je moet toestemming geven met je mobiele telefoon om verder te gaan. Nadat je toestemming hebt gegeven, wordt de PIN-code op het scherm weergegeven.

Fysieke kaarten

Volg de volgende stappen om de kaartgegevens en PIN-code van een fysieke kaart te bekijken:

1. Ga naar de pagina Kaarten in het menu.

2. Selecteer het tabblad Fysieke kaart.

3. Selecteer de optie Kaartnummers tonen om de kaartnummers te bekijken.

4. Selecteer Bekijk PIN om jouw PIN-code te onthullen.

ℹ️ Je moet toestemming geven met je mobiele telefoon om verder te gaan. Nadat je toestemming hebt gegeven, wordt de PIN-code op het scherm weergegeven.